SWAROVSKI ELEMENTS FALL/WINTER 2012/13 INNOVATIONS

SWAROVSKI ELEMENTS FALL/WINTER 2012/13 INNOVATIONS ECHO THE CITY BEAT

Pentru sezonul toamna-iarna 2012-2013 Swarovski a creat o colectie de culori si taieturi ce oglindesc tendinţa spre redescoperirea frumusetii naturale urbane. Cu amestecul sau de culturi si creativitate, impreuna cu dorinta de a conserva mediul nostru urban, orasul devine sursa de inspiratie pentru cele mai recente inovatii de design de la Swarovski Elements. 

Cele mai noi nuante SWAROVSKI care reflecta acest spirit sunt: Denim Blue si Crystal Petrol Pearl. Aceasta nuanta de albastru denim este cunoscut pentru efectul său calmant, sensul său de optimism şi legătura acestuia cu planeta albastral. O alta culoare este Crystal Antique Pink, care caracterizeaza o stare de nostalgie si romantism, avand chiar o aura de vintage prin nuanta pudrata de roz "murdar".

Am ales pentru colectia mea de bijuteriicele 2 nuante noi: Denim Blue si Crystal Antique Pink, in diferite dimensiuni si forme si am creat 4 perechi superbe de cercei. Voi realiza postari diferite pentru fiecare perche in parte.Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Orange Geometric Swarovski Earrings - Astral Pink Madness

1 Martie Martisor