INTERVIU REVISTA ATELIERUL

Am primit un cadou foarte frumos de Pasti, venit din partea Mihaelei de la Revista Atelierul, un interviu despre mine si despre bijuteriile mele. Il puteti citi aici. Va astept cu comments!


4. Dacă noua ta pasiunea este pielea naturală, pe care o combini cu cristale Swarovski sau sticla Cehia, pentru a realiza bijuterii moderne şi îndrăzneţe, în ce materiale ai mai creat? Şi mai ales se potriveşte pielea naturală cu cristalele Swarovski?
Iniţial am început să lucrez cu cristalele Swarovski, din care cream atât cercei, cât şi coliere şi brăţări (pe care încă le realizez) şi mărgele de nisip, cu care lucram câte 3-4 zile broşe şi coliere. Însă era o muncă mult prea solicitantă şi mai puţin apreciată. Dintr-un experiment am început să lucrez în piele, am realizat primele coliere, iar de acolo, m-am axat pe această combinaţie de cristale Swarovski şi piele naturală.
Consider că ambele materiale sunt oarecum nobile şi preţioase, iar îmbinarea lor se realizează perfect. Fineţea pielii naturale scoate în evidenţă strălucirea şi tăieturile cristalelor. Un colier din piele poate părea fad şi mai puţin elegant fără cristalele Swarovski.7. Care este secretul tău de artizan? Mă refer cum ai reuşit să ai clienţi fideli, să ai vânzare şi să încerci să nu te inspiri din creaţiile deja existente?
Primul meu secret este experimentul, cele mai frumoase şi apreciate creaţii fiind cele care au pornit de la o îmbinare ciudată de materiale, forme şi culori. Al doilea este inspiraţia din natură (majoritatea colierelor şi brăţărilor conţin elemente florale) şi atunci nu am de ce să caut în altă parte. Iar al treilea este starea de spirit, nu lucrez niciodată când sunt obosită sau suparată, căci nu îmi iese nimic şi cred cu tărie ca transmit energiile persoanelor care vor purta bijuteriile respective. În plus, comunic deschis şi cred că a fost un motiv în plus pentru care am reuşit să-mi creez un portofoliu  de clienţi fideli.


Comments

Popular posts from this blog

Orange Geometric Swarovski Earrings - Astral Pink Madness

1 Martie Martisor