Royal Inspired Padparadscha Earrings

Padparadscha is a delicate light to medium toned pink-orange to orange-pink hue corundum, originally found in Sri Lanka, but also found in deposits in Vietnam and parts of East Africa. Padparadscha sapphires are rare; the rarest of all is the totally natural variety, with no sign of artificial treatment.

The name is derived from the Sanskrit "padma ranga" (padma = lotus; ranga = color), a color akin to the lotus flower (Nelumbo nucifera ‘Speciosa’)


Having the same elegant feel to them, this stunning color combination is all it takes for a sophisticated look. Antique brass and a soft pink-orange hue of the crystals, with detailed cabochon setting, for a royal look! This pair is sold! Made to order.


Comments

  1. Salut,
    Vreau sa iti spun ca esti foarte talentata si am ramas uimit de cit de bine reusesti sa iti pui in practica si in valoare talentul tau de a face bijuterii unicate.

    Si mai vreau sa iti spun inca un lucru: Esti frumoasa de numa' numa' ^_^ si cred ca ai putea sa aduci pozelor tale de prezentare un plus de frumusete de 100% daca ai zimbi in fiecare poza facuta ce iti cuprinde o portiune din chip. In felul asta vei reflecta starea de bucurie conferita de portul bijuteriilor tale minunate.
    Iti urez mult succes in tot ceea ce faci si de abia astept sa ma apuc si eu de confectionat bijuterii facute de mina si unicate. De abia am inceput in meseria de bijutier si cred ca meseria aceasta e ceva nemaipomenit care iti permite sa te exprimi si sa creezi adaugind un plus de frumusete lumii in care traiesti, cu conditia sa lucrezi pentru tine, in ritmul tau nehaituita de nimeni si nimic.

    Numai bine,

    Dragomir din Oradea

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc tare mult Dragomir pentru sfaturi, laude si incurajari! Iti urez de asemenea multa bafta pentru noul tau proiect! :-)

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

DIY Polymer Clay Jewelry Organizer

Girl With A Pearl Earring - Pearl Earrings