Posts

Showing posts from February, 2010

Cercei Butterfly In The Sky - 40 RON

Image
Cercei din argint 925 si cristale Swarovski in forma de fluturasi air blue opal( 8 mm) si biconuri cristal cu efect 2AB (4 mm). Lungime cercei : 4 cm.

Cercei Yellow Heart

Image
Cercei realizati din 2 cristale in forma de inimioara si 6 cristale cu efect 2AB, din argint 925, extrem de delicati.

Set Colier si Cercei All Squared Up! - Sold!

Image
Set format din colier si cercei, extrem de frumos datorita cristalelor Swarovski de mari dimensiuni, in culorile nisipului fierbinte (culoarea senumeste Sahara). Cerceii sunt montati pe tortite din argint 925 si tuburi placate cu argint. Colierul este placat cu argint, cristalul are 20 mm, iar lungimea este reglabila.

Set Bratara si Cercei Amethist Spiral - Sold!

Image
Set compus din cercei si bratara, montate pe elemente placate cu argint create manual. Tortitele sunt din argint 925, cristale Swarovski rotunde de 8 mm biconuri de 4 mm si 6 mm. Bratara este formata din 3 siruri de margelute Toho si cristale Swarovski in 3 nuante de violet, spiralate si terminate cu o incuietoare toggle.

Brosa Fly With Me Butterfly

Image
  Asa am inceput...cu margele de nisip. Acesta este un proiect mai vechi, pe care nu am apucat sa-l postez. O brosa fluturas, creata in multe ore de munca, cu multa migala si daruire. Este foarte haioasa si stralucitoare. Are cam 9-10 cm, iar corpul este realizat din opalit.

Set Bratara si Cercei Olivine - Sold!

Image
  Bratara si cercei realizate din cristale Swarovski in culoarea "maslinei" verzi si margele din sticla buggle twist Miyuki aurii, ce se complementeaza intr-un set extrem de versatil si plin de personalitate. Atat bratara, cat si cerceii sunt montati pe elemente placate cu aur. Bratara este potrivita pentru o incheietura mai subtire. UNICAT!

Cercei Amethist Cocktail - SOLD!

Image
Cercei din 20 de cristale Swarovski in 4 nuante de violet, 2 pietre fatetate superbe din ametist, montati pe cercei din argint 925 si elemente placate cu argint. Extrem de delicati si eleganti. UNICAT!

Cercei Spark In The Sun

Image
Cercei realizati din 12 cristale Swarovski cu efect 2AB (ultima colectie) si 4 floricele Swarovski Aquamarine, montati pe tortita din argint 925 si elemente placate cu argint. Foarte fini. UNICAT!

Inel Black Fire Cluster

Image
Inel placat cu aur, realizat dintr-o multime de cristale Swarovski negru metalic (in culorile focului) si perle Swarovski de 6 mm, extrem de stralucitor si special! Dimensiune reglabila. Unicat!

Brosa Flower Teardrops - Indisponibila

Image
  Brosa realizata din piele naturala, cristale Swarovski si cristale de Boemia. Piesa centrala o reprezinta cristalul Swarovski de 24 mm in forma de lacrima, intr-o nuanta superba de albastru-violet cu efect AB, complementat de 11 cristale de 4 mm (Purple velvet AB) si 8 mm bleu ciel. Dimensiune brosa 9 cm. UNICAT!

Set Ruby Baroque - Sold!

Image
Set realizat din cercei si colier, cristale Swarovski de culoarea rubinului si biconuri in culori pastel. Dimensiunea pandantelor - cercei: 16 mm, colier: 22 mm. Tortitele sunt din argint, elemente placate cu argint, iar colierul este montat pe un lant argintat reglabil. Chic si elegant!

Cercei Volcano Drop -Sold!

Image
Cercei superbi, realizati din cristale Swarovski (2,3 cm) in forma de lacrima, in culorile focului. Tortite din argint si sarma argintata. Pietrele au una dintre cele mai frumoase culori de la Swarovski.

Cercei Crystal Square - Sold!

Image
Cercei cu tortite si tuburi din argint, sarma placata cu argint si cristale Swarovski cu efect AB de 14 mm.