Posts

Showing posts from January, 2010

Inel Red Cherry Cluster

Image
Inel placat cu aur, realizat din multe cristale Swarovski biconice de 6 mm rosii si cristale de 4 mm auriu metalic. Este reglabil.

Cercei Wish for Mocca - Indisponibili

Image
Cercei placati cu aur de 18K, cu multe cristale Swarovski biconice de 6mm si 4 mm si perle Swarovski. Extrem de delicati.

Cercei Emerald Heart 2 - Sold!

Image
Cercei placati cu aur de 18K, foarte eleganti, cu cristale Swarovski de 1 cm sub forma de inimioara si biconuri de 4 mm.

Emerald Heart 1

Image
Cercei placati cu aur de 18K, cu inimioare Swarovski si cristale rotunde fatetate in nuanta smaraldului.

Be The Star Tonight - Sold!

Image
Set extrem de dragut, format din cercei si colier cu cristale mari Swarovski sub forma de steluta (20/28 mm), cu efect Aurora Borealis (AB). Cerceii au tortite din argint. Pandantul este montat pe sarma din otel plastifiata si se aseaza la baza gatului. Agatatoare placate cu argint.

Colier Crystal Cross - Sold!

Image
Colier superb format dintr-un cristal Swarovski de 20 mm in forma de cruce , intr-o culoare intensa de albastru-violet, montat pe un snur din piele naturala. Se asezeaza la baza gatului, insa lungimea este reglabila. Se incheie cu o perluta Swarovski lila. Elemente placate cu argint.

Cercei Crystal Spark

Image
Cercei extrem de delicati si stralucitori, datorita efectului puternic AB (Aurora Borealis)al cristalelor de 1 cm! Realizati din argint 925. Sunt foarte usori.

Cercei Amethyst Twist - Sold!

Image
Cercei masivi, realizati din 2 cristale de 18 mm, "incoronate" de alte 6 cristale biconice in nuante pastel. Realizati integral din argint 925.

Cercei Crystal Drop 2 - Sold!

Image
Cercei lungi din argint, terminati in cristale fatetate Swarovski cu efect AB, infasurati in sarma si tortite placate cu argint.

Cercei Crystal Drop - Sold!

Image
Cercei lungi din argint, incheiati cu un cristal superb fatetat  cu efect AB, infasurat cu sarma placata cu argint.

Cercei Cube It - Sold!

Image
Cercei speciali, din cuburi multicolore Swarovski, atarnate de 3 lanturi placate cu argint si tortite din argint 925. Cuburile sunt prinse de fluturasul cerceilor!

Crystal Flower - Sold!

Image
Cercei cu floricele superbe Swarovski de culoarea cristalului, cu efect AB (Aurora Borealis), montati pe tortite din argint 925 si o margica placata cu argint.

Vitrail Light Heart - Sold!

Image
Cercei cu inimioare superbe Swarovski cu efect AB de 1 cm, realizati integral din argint 925.

Blue Valentine's Heart -

Image
Cercei extrem de delicati, realizati cu cristale Swarovski, sarma placata cu argint si cercei din argint 925. Inimioarele sunt albastru safir de 1 cm si cuburile au 4 mm.

Sweet Lilac Flower - Sold!

Image
Cercei realizati din cristale Swarovski: floricele de 1,4 cm, biconuri de 4 mm in 4 nuante de mov , cercei din argint 925 si elemente placate cu argint.